Slovenul Ivan Hladik a efectuat ieri vizita medicală și a semnat un contract cu Dinamo pe doi ani și jumătate.

Rednic are acum o soluție în plus în compartimentul defensiv, unul care arată mult mai bine în 2019, Dinamo fiind o echipă care a reușit să nu primească gol.  Hladik este și el un fundaș înalt și Dinamo câstigă la capitolul talie odată cu transferul sau, dar momentan slovacul vrea să se impuna ca titular în formatia lui Rednic.

Mai întâi vreau să prind echipa, să fiu titular. Știu că trebuie să muncesc mult, 120 la sută, fiindcă am venit acum, după ce echipa a făcut pregatirea de iarna. Lotul e făcut, Dinamo a învins în acest start de sezon, n-o să iasă nimeni de bunăvoie ca să mă lase pe mine în locul lui. Eu o sa mă antrenez din greu și-mi voi aștepta sansele.” a declarat Ivan Hladik.

Fundașul are cuvinte de laudă și pentru tehnicianul lui Dinamo: „Rednic știu că este un antrenor cu brand la nivel european. Am înțeles că dânsul a insistat, m-a vrut, sunt onorat și nu vreau decât să-l fac să aplaude această mutare. Nu ne cunoaștem, dar abia aștept să învăț de la dânsul, i-am citit si CV-ul”, a mai spus Hladik.

Cum se caracterizează jucătorul: “Punctul meu forte este jocul de cap, în plus nu mi-e teamă de absolut nimeni pe gazon. Sunt capabil și îmi plac contactele cu oamenii puternici, mă ajută să am încredere în mine și să transmit o stare pozitivă și colegilor.

Cu gândul la naționala Sloveniei

Slovenul visează și la o convocare la echipa națională, dar știe că lupta va fi una grea: „Logic, sper ca prin evoluțiile mele să atrag privirile selecționerului Slovaciei, chiar dacă trebuie să mă lupt pe post cu Skriniar de la Inter Milano. Dar și aici mă ghidez după cariera lui Nemec, care a fost la lot venind de la Dinamo.”

Ivan Hladik (26 ani), un sloven care a jucat până acum la Spartak Trnava a ajuns la Dinamo. Cota lui de piață este de 200.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. Jucătorul va deveni al 15-lea transfer din era ”Mircea Rednic”.

post