Rednic îl atacă pe Rădoi, după selecția făcută pentru Euro! “Nu ai încredere în Liga 1”

Mircea Rednic este nemulțumit de selecția făcută de către Mirel Rădoi pentru Campionatul European de tineret din această vară. Dinamo nu are niciun jucător convocat la lot, deși Deian Sorescu, Denis Ciobotariu și Ricardo Grigore au fost luați în calcul.

Fundașii Deian Sorescu (21 de ani), Denis Ciobotariu (20 de ani) și Ricardo Grigore (20 de ani) au jucat în mod constant în acest sezon la Dinamo. 

ricardo grigore

Am zis să-i folosesc pe toți, am schimbat și sistemul pentru a da tuturor posibilitatea să joace, inclusiv cei care erau în atenția lotului Under 21. Am văzut că Rădoi a dat explicații, nici nu trebuia să dea, pentru că el răspunde de lot, de rezultate, iar cei pe care i-a convocat nu sunt răi. Dar înseamnă că nu are încredere în jucătorii de la noi din țară, din Liga 1. Mai buni sunt cei care joacă la echipa a doua de prin Anglia? Atunci de ce mai suntem obligați să jucăm cu fotbaliști U21? Sorescu n-a jucat rău, a prins vreo 33 de partide în acest sezon în care chiar cred că a jucat bine“, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

Urmărim conferința susținută de Mircea Rednic înaintea ultimului meci din acest sezon, cu FC Voluntari

Publicată de Telekom Sport pe Joi, 30 mai 2019

 

Naționala de tineret va fi prezentă după o pauză de 21 de ani la turneul final găzduit în luna iunie de Italia și San Marino. Tricolorii se află într-o grupă alături de Croația, Anglia și Franța.

Cei 23 de jucători convocați de Mirel Rădoi la EURO 2019 sunt următorii:

Portari: Ionuț Radu (Genoa), Cătălin Căbuz (Hermannstadt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Cristian Manea (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (FC Ufa), Adrian Rus (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Pașcanu (Leicester City), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Tudor Băluță (FC Viitorul), Dragoș Nedelcu (FCSB), Alexandru Cicâldău (U Craiova 1948 CS), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Dennis Man (FCSB), Ianis Hagi (FC Viitorul), Florinel Coman (FCSB), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Denis Drăguș (FC Viitorul), Vlad Dragomir (Perugia)

Atacanți: George Pușcaș (Palermo), Adrian Petre (Esbjerg fB), Andrei Ivan (Rapid Viena)

Lista adițională îi cuprinde pe următorii: Mihai Butean (Astra), Deian Sorescu (Dinamo), Denis Ciobotariu (Dinamo), Ricardo Grigore (Dinamo), Andrei Radu (Concordia Chiajna), Răzvan Oaidă (FC Botoșani), Lorand Fulop (FC Botoșani), Valentin Costache (CFR Cluj), Valentin Gheorghe (Astra).