Rednic i-a găsit defectul lui Bratu! Ce spune despre derbiul de duminică

Mircea Rednic i-a făcut portretul lui Bratu. Experimentatul tehnician are cuvinte de laudă pentru antrenorul lui Dinamo, dar i-a găsit și defectul: “Este căpos! Ar trebui să fie mai umil”, i-a transmis Rednic.

Rednic apreciază caliitățile de antrenor pe care le-a arătat Bratu de când e la Dinamo.

 

La Dinamo trebuie performanță. Dinamo trebuie să se bată mereu pentru campionat și Cupă. Nu poți să îți propui calificarea în play-off pentru că poți ajunge în play-out. Trebuie să spui că vrei să câștigi titlul.

Nu am sfaturi pentru Bratu pentru că e căpos. Doar să fie mai umil. Face o treabă bună. Am informații că lucrează bine la Dinamo. Este serios și vrea disciplină. Asta e bine. Sunt mulți tineri la echipă, iar Bratu a putut în play-off să formeze un grup bun, cu jucătorii care au demonstrat că merită și că vor să joace la Dinamo“, a spus Rednic la ProX.

Mircea Rednic a vorbit fără ezitare despre derbiul dintre FCSB și Dinamo programat duminică, de la ora 21.00:

Eu sunt dinamovist, vreau ca Dinamo să câștige meciul cu Steaua, mai ales că are și meci în Europa League. Îmi e dor de un derby, da. În astfel de meciuri nu contează valoarea și clasamentul. Este o atmosferă plăcută și e munca mai ușoară pentru antrenori. Trebuie doar să te asiguri că jucătorii nu sunt stresați“, a mai spus Rednic.