Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, i-a dat o replică dură, presărată cu jigniri, lui Florin Prunea, după ce managerul general al ‘câinilor roșii’ a declarat că Rednic a profitat de situația financiară dificilă în care se află clubul.

Florin Prunea a spus că Mircea Rednic și fiica lui, Luana, „au căpușat clubul Dinamo” și „au încasat sute de mii de euro din comisioane”. 

Mircea Rednic a fost demis în această vară de la Dinamo, după cea mai slabă clasare în Liga 1 din istoria clubului – locul 9.

Am fost atacat nepermis și o să-l dau în judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost! Este chiar prost și-l expun cei de acolo. Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă si să vadă. Tot la contabilitate să vadă cum am renunțat la salariu.

Credeți că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiță? Nu, pentru că nu aveam bani. Și, decât să ne împrumutăm, ca alții, pe la Gigi Becali sau pe la bănci, am zis să ajut clubul. El mă face căpușă pe mine… Noi nu aveam bani să ne plătim salariile, de-aia au apelat la mine.

Legătura mea cu suporterii e bazată pe respect. Eu îi judec pe ei ce fac?! Pot eu să cumpăr suporterii lui Dinamo?! Prunea a trecut degeaba pe la Dinamo, dacă spune asta. Așa gândesc suporterii, nu poți să-i judeci tu. Acum o săptămână spuneai că suporterii au afaceri și acum îi distrugi.

Prunea a spus niște cuvinte de colțul străzii la adresa mea. Nu știu ce caută băiatul ăsta să conducă Dinamo. E prostuț! Florine, tu cât iei pe lună la Dinamo atât a luat fiica mea în 8 luni! Cu hârtii, nu cu vrăjeli. Tu ce ai făcut, domnule Prunea? Impostor, căpușar, acuzații care n-au nicio acoperire! O să plătești„, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

CITEȘTE ȘI -> Prunea, atac fără precedent: „A fost jaf armat! Vindeau și câinii de la Săftica!” Medicul, în pericol să fie dat afară