Mircea Rednic continuă revoluţia la Dinamo! Alb-roşiii au renunţat la încă doi jucători, iar antrenorul anunţă noi transferuri. Gomelt şi Salomao sunt ultimii doi fotbalişti care au părăsit echipa din Ştefan cel Mare.

Rednic a anunţat că Tomislav Gomelt a părăsit cantonamentul din Antalya. Croatul care avea un salariu de 14.000 de euro pe lună va semna cu Crotone, echipa din Serie B la care a evoluat Adrian Stoian. Antrenorul dinamovist a confirmat că Dinamo va puncta din nou şi la capitolul sosiri.

„Deja avem acordul a doi jucători, un fundaş dreapta şi un fundaş central. Îmi mai doresc încă un fundaş central, condiţiile i-au fost prezentate şi va semna. Şi mai vreau doi jucători, un atacant sau un jucător care să poată juca şi în stânga, şi în dreapta şi al doilea vârf, ca să avem concurenţă pentru că mai mult ca sigur Salomao va pleca” – a declarat Rednic într-o conferinţă de presă organizată chiar în cantonamentul din Antalya.

Rednic a anunţat că încearcă să găsească soluţii pentru despărţirile de grecul Katsikas şi de Mircea Axente. Niciunul dintre cei doi nu va mai evolua în partea a doua a sezonului pentru Dinamo.

CITEŞTE ŞI: Dinamo, amical cu 5 goluri în Turcia! Cum s-a încheiat partida