Rednic are mult de muncă în play-out! “Identitatea se câștigă, cu răbdare”

Dinamo a pierdut în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș. Antrenorul ‘câinilor roșii’, Mircea Rednic, nu este supărat pe fundașul Ricardo Grigore pentru gafa uriașă comisă la golul doi al medieșenilor.

Papazoglou a înscris în minutul 4, din pasa lui Dan Nistor. Rondon a egalat în minutul 11 pentru medieșeni.

În repriza a doua, Dinamo a controlat jocul, dar Caiado a înscris pentru Gaz Metan Mediaș în minutul 58, după o eroare incredibilă a fundașului Ricardo Grigore.

Am început bine, am reușit să înscriem. Am luat două goluri care puteau fi evitate. Am fost eliminați ușor la mijlocul terenului. Prima repriză a fost mai bună pentru adversari, au avut câteva situații. Am reușit să echilibrăm jocul, apoi a fost o fază care nu anunța nimic… greșeli simple. E o greșeală de jucător fără experiență. Când ești la Dinamo, normal că este presiune. Din partea mea, jucătorii tineri au tot sprijinul. Le-am cerut doar să joace simplu și să nu facă greșeli. Când o să prindă încredere, sunt sigur că Ricardo Grigore poate să fie un apărător foarte bun. Nu sunt supărat pe el!

Normal că nu poți să compari Dinamo din perioada noastră cu Dinamo de acum. Identitatea se câștigă, cu răbdare, cu meciuri, cu timpul. O să fie altceva din sezonul următor. Oricum, și echipa joacă altfel. Nu vorbim de schimbări, mai sunt 12 etape de jucat“, a spus Mircea Rednic la DigiSport.

După pauza prilejuită de meciurile echipei naționale, Dinamo va juca pe teren propriu cu Hermannstadt.

clasament gaz dinamo