Naționala de handbal a României a încheiat în genunchi participarea la Campionatul Mondial din Japonia. Reprezentativa țării noastre a fost umilită de naționala țării gazdă.

Aceasta a fost a cincea înfrângere suferită de handbalistele pregătite de Thomas Ryde, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum la niciun alt Campionat Mondial.

O altă contraperformanță stabilită de țara noastră a fost încheierea grupei principale II pe ultimul loc, lucru care, la fel, nu s-a mai întâmplat în toată istoria participărilor.

România a încheiat grupa principală II cu zero puncte, fiind singura participantă la Campionatul Mondial din Japonia care nu a reușit să obțină niciun punct.

Înfrângerea usturătoare suferită de România astăzi este prima pe care naționala țării noastre o suferă în fața niponelor în cele cinci meciuri directe disputate.

Echipa feminină de handbal a României a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 37-20 (18-8), de Japonia, în ultimul meci din cadrul grupei principale II a Campionatului Mondial.

Citește și Orice om îi este teamă de Japonia. Încă o înfrângere umilitoare la Mondiale