Record de litigii în fotbalul din România! Care sunt echipele din Liga 1 cu cele mai mari probleme

Fotbalul din România este unul cu destule probleme, iar de la începutul acestui an şi până acum au fost înregistrate un număr record de litigii.

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a dezvăluit câte litigii între jucători şi cluburi sunt în acest moment la nivelul primelor trei ligi de fotbal din România.

Acesta a transmis că nu mai puţin de 120 de cazuri există în acest moment, în care jucătorii îşi cer drepturile salariale. Hulubei spune că cele mai mari probleme în Liga 1 sunt la Astra şi Dinamo.

Ajungem la 120 de cazuri în acest început de an, toate legate de neplata salariilor. Sunt și din Liga 2, Liga 3. Acolo sunt foarte multe echipe, 20 la Liga 2, la Liga 3 avem 100 de echipe, acolo sunt litigiile cele mai multe.

hulubei

Ei vin la noi și noi le pregătim documentele pentru Comisii. Sunt foarte multe dosare depuse. Riscăm să ajungem ca la FIFA, unde, dacă depui memoriu, poate dura și un an de zile, sper să nu ajungem așa.

Dinamo și Astra au cele mai mari probleme, mai sunt și alte cluburi cu câte un caz, două, trei.”, a declarat preşedintele AFAN, pentru Digisport.

Hulubei a explicat şi de ce există un număr atât de mare de cazuri în ligile inferioare.

,,Cele mai multe dintre echipele de Liga 2 și Liga 3 sunt finanțate de autoritățile locale, care au blocat acum finanțările, fiind în plină pandemie, le-au direcționat către sănătate.”, a mai precizat acesta pentru sursa menţionată.

frf liga 2

Citeşte şi Burleanu, luat la țintă din nou de un patron din Liga 1: „FRF se transformă în agent de jucători și asta e greșit!”