Recomandarea lui Andrei Pavel pentru Simona Halep. “E greu singur”

Andrei Pavel, antrenorul lui Marius Copil, consideră că Simona Halep ar trebui să-și găsească rapid un antrenor după despărțirea de australianul Darren Cahill. Pavel și Halep au colaborat în perioada 2017-2018.

Marius Copil se află la cea mai bună clasare din carieră – locul 60 ATP. Succesul arădeanului în vârstă de 28 de ani este pus pe seama colaborării cu Andrei Pavel, care datează din luna august.

Halep Cahill

Simona Halep (27 de ani) și Darren Cahill (53 de ani) au colaborat din ianuarie 2015. Sub îndrumarea australianului, constănțeanca a ajuns în premieră pe locul 1 în lume și a câștigat primul turneu de Mare Șlem (Roland Garros 2018).

E decizia ei, dar nu cred că o să stea foarte mult. Sigur că a acumulat experienţă, dar e decizia ei, încă o dată. Cred că îi trebuie un antrenor, poate încă n-a găsit ceea ce a vrut, însă e greu singur. Eu am făcut-o o perioadă şi a fost destul de greu. Îţi trebuie un antrenor. Ea a luat tot timpul decizii incredibile, aşa a ajuns numărul 1, deci am încredere în deciziile ei“, a spus Pavel.

pavel cahill halep

‘Cneazul’ a respins ideea unei colaborări cu liderul clasamentului mondial WTA.

Zvonuri, n-am nicio legătură cu asta. Eu sunt cu Marius Copil, noi am început din vară, de la Cincinnati, înainte de US Open, şi vom lucra împreună şi anul care vine. De acolo nu s-a schimbat absolut nimic“, a mai declarat Andrei Pavel.