Realitatea dură de la FCSB: “Știți cine a ajuns cel mai important om pe banca Stelei?”

Valeriu Răchită a analizat situația de la FCSB. Fostul fundaș al Stelei și al Petrolului a criticat din nou modul în care merg lucrurile la echipa lui Gigi Becali. 

Răchită spune că “Mache” Marius Ianuli a ajuns cel mai important om pe banca celor de la FCSB și că singura conexiune cu vechea Steaua a rămas Helmuth Duckadam.

”Păcat că Steaua a fost cel mai mare brand al României și a rămas fără identitate, fără stadion, fără Templu. Știți care este cel mai important om de pe banca Stelei, acum? Mache! El știe primul schimbările, are mână bună la schimbări, glumim, dar astea sunt realitățile.

În afară de Duckadam și de culori nu mai există alte legătură cu Steaua veche”, a  spus Vivi Răchită, la Digi Sport.

becaliiii

Răchită a povestit un episod petrecut la momentul la care Gigi Becali a devenit patron la gruparea roș-albastră.

”Vorbim de echipe cu pedigree, nu, echipe care sunt cu suporteri. Mă uit și ce se întâmplă cu FCSB, cu Steaua. Eu îi spun Steaua. I-am spus și patronului: ’știți care este singurul fotbalist care a jucat la cele trei echipe Steaua? Eu!’. Pentru că am jucat ’89-’91 la Steaua Armatei, am jucat ’96-’99 la tranziție, Păunescu, ce a fost și 2003-2005 la FCSB-ul de acum.

Țin minte că atunci când patronul (n.r. – Gigi Becali) a luat acțiunile, noi eram la Forban în cantonament și a venit să se bucure alături de noi. În loc să ne aducă și nouă o bere, a venit cu șampanie Dom Perignon. De șampanie ne ardea nouă, să bem. să ne iasă pe nas, pe acolo pe pantele alea, pe acolo. Numai de șampanie nu ne ardea, dar, dă-ne dom’ne o bere”, a povestit, amuzat, Răchită.