Real Madrid, la picioarele lui Hagi. Unul dintre momentele care au rămas în istorie | VIDEO

Gheorghe Hagi, Real Madrid

Site-ul oficial al Realului elogiază hat-trick-ul antologic reușit de Gheorghe Hagi într-o partidă cu Athletic Bilbao, pe stadionul Santiago Bernabeu, în sezonul competițional 1991-1992.

În runda cu numărul 22 din Primera, Real a câștigat cu 5-0 grație reușitelor lui Hagi, Fernando Hierro și Hugo Sanchez.

Românul a înscris primele trei goluri ale partidei. În primul, l-a învins pe portarul lui Bilbao cu un stâng puternic din interiorul careului, în urma unei superbe faze de echipă. La cel de-al doilea gol, Hagi a primit o centrare de la Emilio Butragueño și a finalizat cu un voleu. Reușita cu numărul trei a fost cea mai frumoasă: un efort individual început de la mijlocul terenului, a pivotat în centru, apoi a venit un stâng zdrobitor din marginea careului care a catapultat mingea sub transversală.

VEZI AICI GOLURILE LUI HAGI

A excelat în România pe fondul calității sale fantastice și a confirmat la Madrid, unde a rămas în memorie pentru abilitatea sa tehnică și șuturile de la distanță, cu un stâng impresionant“, se arată în materialul publicat pe site-ul oficial al clubului Real Madrid.

Fostul căpitan al naționalei României a ajuns la Real Madrid în 1990, de la Steaua București. În cele două sezoane petrecute la Madrid, Hagi a înscris 20 de goluri în 84 de apariții.