Jocul naţionalei, lăudat după România U21 – Ungaria U21: ,,Egalul era prea puţin! Meritam să câştigăm”

Sursa foto: Profimedia Images

România U21 a câştigat meciul din etapa a 2-a a grupei A de la Campionatul European de tineret, împotriva Ungariei U21, scor 2-1.

Golurile partidei au fost marcate de către Csonka, în minutul 59, pentru Ungaria U21, respectiv Alex Măţan, în minutul 69, şi Alex Paşcanu, în minutul 87, pentru România.

Romania U21 Ungaria u21 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Basarab Panduru, fost internaţional, este de părere că naţionala condusă de Adi Mutu a meritat să câştige meciul cu maghiarii. Fostul jucător mai susţine că selecţionerul de la tineret a făcut toate lucrurile corect.

,,Victorie mare! Am fost conduşi, dar am întors pe final. Joc bun, cred că un rezultat de egalitate era prea puţin. Meritam să câştigăm!

panduru

Mi-a plăcut că am jucat fotbal încă de la început. Foarte important este antrenorul la această naţională. El i-a făcut să joace fotbal, le-a dat încredere. I-a simţit, pentru că el nu ne-a dat impresia că i-a ieşit. La el nu e întâmplător, toate lucrurile pe care le face le face corect. Cred că naţionala U21 joacă peste ceea ce poate, şi chiar dacă este sub naţionala din 2019, joacă aproape de acel nivel. Tot la victorie, tot spre poartă. Mi-a plăcut toată naţionala.”, a declarat Basarab Panduru, pentru Telekomsport.

În urma acestui rezultat, România U21 se află pe locul 1 în grupa de calificare, cu 4 puncte acumulate din două partide disputate.

De cealaltă parte, Ungaria U21 se află pe poziţia a 4-a, cu 0 puncte acumulate în urma celor două jocuri disputate până acum.

După disputa de azi cu Ungaria U21, România U21 va da piept în ultimul meci al grupei cu Germania U21, pe data de 30 martie.

Romania U21 hUNGARY scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | România U21, victorie pe final cu Ungaria U21! Arbitrul partidei i-a exasperat pe ,,tricolorii” lui Mutu