Reacție uluitoare a lui Dumitru Dragomir după victoria lui Burleanu

dumitru-dragomir

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a avut o reacție virulentă după victoria categorică a lui Răzvan Burleanu în cadrul alegerilor pentru conducerea FRF.

Eu am știut că iese Burleanu, dar am ținut cu Pușcaș. Burleanu a făcut pipi pe toată lumea: pe posturile de televiziune, pe Generația de Aur, pe politic. A dat și un semnal de atenție, că <Tot noi suntem ăia tari, iar dacă ne supărați vă aruncăm ca pe Gică Popescu!>. Mi-e frică să spun ce gândesc, pentru că știu câte procese mi-au făcut în ultimii 15 ani. Spun doar că semnalul a fost bun, acum mergem pe blat cu toții“, a spus Dragomir la DigiSport.

“A rămas briciul la maimuțele care ne vor bărbieri”

Dumitru Dragomir susține că Răzvan Burleanu nu are cunoștințe de management și nu poate contribui la dezvoltarea fotbalului românesc.

A rămas briciul la maimuțele care ne vor bărbieri … și o să lase numai cicatrici pe fețele noastre. Omul (n.a. – Răzvan Burleanu) n-are nicio tangență cu fotbalul de performanță, nici cu managementul. E un băiat simpatic, cu relații … că vine de la Cotroceni totuși, nu de la UEFA, să nu uitați acest lucru. Înseamnă că nu știți cine conduce țara. Adevărul e ca [Burleanu] ne-a dat <ue> la toți … i-a bagat în Uniunea Europeană pe toți. […] Să aveți foamea celor care l-au votat pe Burleanu și veți înțelege de ce“, a mai spus Dragomir pentru sursa citată.

“Statul paralel e mult mai tare decât statul normal”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a insinuat că Răzvan Burleanu are susținere puternică din partea unei forțe din afara fenomenului fotbalistic, dar nu din partea unor lideri politici.

Politicul nu e foarte tare la noi în țară, ca dovadă că îi arestează pe toți care ridică glasul. Statul paralel e mult mai tare decât statul normal“, a declarat Dumitru Dragomir.

Răzvan Burleanu a câștigat, miercuri, un nou mandat în fruntea Federației Române de Fotbal. Dintre cele 254 de voturi validate, Burleanu a obținut 168, iar Ionuț Lupescu a primit 78 de voturi. Marcel Pușcaș a primit 8 voturi. Ilie Drăgan nu a obținut niciun vot.