RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacție sinceră din tabăra dinamoviștilor: ”Ce să mai spunem?”

Alex Răuță (28 ani) a oferit prima reacție după eșecul cu FC Botoșani.

”Câinii” au pierdut la scor, 0-4. Keyta, cu o ”dublă” în minutele 1 și 35, Ongenda, în minutul 23, și Denis Haruț, în minutul 64, au marcat golurile formației moldave.

Răuță a spus lucrurilor pe nume după umilința din Moldova.

”Ce să mai spunem? Este un scor rușinos pentru noi, nu ne gândeam niciodată că o să luăm bătaie de maniera aceasta, toți suntem de vină. Meciul viitor trebuie să ne trezim și să câștigăm.

Ne cerem scuze față de fani. De asta e frumos fotbalul, că joci din trei în trei zile și poți regla ce ai stricat. Cine să mai creadă în Cortacero? Nici nu îl știm la față. Cu cei din DDB am vorbit, spaniolii ne-au mințit atâtea luni.

Citește și Ionel Gane, mesaj pentru Cortacero după dezastrul cu Botoşani: ,,E nevoie de fapte pentru a ne câştiga încrederea”

E greu să fii neplătit de patru, cinci luni, nu este ușor. Avem familii. Sperăm să ne trezim și să artătăm la următorul meci că nu asta este fața lui Dinamo.

Este greu! Am demonstrat că toți suntem de caracter și dăm totul pentru Dinamo. Azi a fost un accident. Sperăm să jucăm pentru noi, în al doilea rând, săptămâna viitoare avem promisiuni că o să ne intre banii. Asta ne mai motivează. În rest, fiecare trebuie să joace pentru el, fiecare trebuie să joace mai bine ca să plece mai sus.” a declarat Răuță la finalul meciului.

Citește și Fabbrini, scurt și la obiect după umilința din Moldova: ”Un dezastru!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare