RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacția unui titular al lui Dinamo, la aflarea veștii că au intrat banii: “Nu ne-au dezamăgit”

Ricardo Grigore (21 de ani) a vorbit despre ultimele nouătăți de la Dinamo. Fundașul le-a mulţumit suporterilor din “Program DDB” care au anunțat că le-au virat jucătorilor câte un salariu.

Deocamdată nu am primit niciun salariu, cred că mâine vor intra banii şi aştept dacă cei din peluză au declarat asta şi au spus, cred că se va întâmpla acest lucru pentru că de fiecare dată când au promis un lucru, s-au ţinut de promisiune şi nu ne-au dezamăgit.

dinamo 59794700 03102200

Pentru noi înseamnă mult pentru că sunt nişte bani foarte importanţi pentru noi. Dar acest lucru nu trebuie să-l facă suporterii pentru că ei n-au nicio vină în situaţia în care ne aflăm noi să se lupte să găsească sponsori să ţină echipa. Aceste lucruri vin de la conducerea spaniolă şi ei trebuiau să rezolve aceste probleme, să nu ajungem în situaţia în care suntem acum. Ne bucurăm că încearcă aceste lucruri şi sper din tot sufletul să se rezolve aceste probleme“, a declarat Ricardo Grigore, la Telekom.

Fundașul a dezvăluit și când a primit ultima dată un salariu de la conducerea clubului Dinamo.

În septembrie cred. Am mai luat nişte prime de la suporteri. Dacă situaţia va degenera şi jucătorii vor pleca, nu ştiu ce se va întâmpla şi unde vom ajunge. Ne va fi foarte greu să rezistăm în Liga 1, dacă mai mulţi jucători vor pleca“, a mai spus Ricardo Grigore pentru sursa citată.

ricardo grigore

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt, Ricardo Grigore este cotat pe piaţa transferurilor la 450.000 de euro.

Iată, mai jos, lotul lui Dinamo prezent la reunire:

Portari: Mejias Osorio, Mihai Eșanu, Aleksander Mitrovic

Fundași: Andrei Radu, Marco Ehmann, Ricardo Grigore, Florin Bejan

Mijlocași: Alexandru Răută, Paul Anton, Ionuț Șerban, Valentin Borcea, Geani Crețu, Ahmed Bani, Janusz Gol, Vlad Achim

Atacanți: Magaye Gueye, Adam Nemec, Cătălin Măgureanu, Robert Moldoveanu

Citește și Minunea s-a produs! Jucătorii de la Dinamo au primit câte un salariu

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare