Reacția unui fost internațional, după peripeția lui Florinel Coman: “Te duceai la Poliție, dădeai o poză și 50 de dolari!”

Fotbalistul celor de la FCSB este în centrul atenției în aceste momente, după ce ieri a fost prins la volanul mașinii sale cu o viteză peste limita maximă admisă și fără să posede un permis de conducere valid în România!

Florinel Coman a fost surprins luni după-amiază pe autostrada A2, în timp ce se deplasa dinspre Constanța spre București cu o viteză de 156 km/h. În momentul în care a fost legitimat de polițiști, atacantul “roș-albaștrilor” nu poseda un carnet de conducere valid pentru România, astfel că i s-a întocmit dosar penal, iar sancțiunile pot fi unele extrem de drastice.

Fostul membru al Generației de Aur, Ilie Dumitrescu, a vorbit despre evenimentul în care a fost implicat Florinel Coman și a dezvăluit că în Mexic, țară în care acesta a evoluat pentru o scurtă perioadă de timp, permisul de conducere se obținea extrem de ușor. Fostul internațional a dezvăluit pașii pe care un individ trebuia să îi urmeze pentru a intra în posesia dreptului de a conduce pe drumurile publice.

ilie dumitrescu 1

În Mexic te duceai la poliție, dădeai 50 de dolari și îți dădea carnetul. Nu trebuia să mai dai niciun examen în Mexic. Te duceai la Poliție, dădeai o poză și 50 de dolari!

Să știi că nu glumesc cu carnetul din Mexic. Nu a fost cazul meu. Dacă te descurci să conduci în Mexic, te descurci în orice zonă din lumea asta.Semnalizezi stânga, faci dreapta. Nu există stop!

Eu am pe cineva, o cunoștință foarte apropiată, care și-a luat permisul în Mexic. E recunoscut în orice țară. Dacă poți să conduci în Mexic, poți să conduci în orice zonă din lume!, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Citește și Florinel Coman nu ar fi singurul! Cât plătesc românii pentru a obține un permis în Ucraina