Prima reacție din tabăra dinamoviștilor după ce clubul i-a ars la bani: “Sunt recunoscător României”

Riccardo Piscitelli nu este atât de deranjat de măsurile luate de șefii lui Dinamo în aceste zile pentru a limita pierderile generate de întreruperea competițiilor interne. 

Astfel, portarul a acceptat fără probleme diminuarea contractului său pe perioada stării de urgență decretată în România.

“Cu toate că ne afectează pe toți este o decizie de înțeles. Dar ideea este ca pentru viitor să nu ne ascundem după virus și să nu se plătească salariile din contracte! Pe bune, asta e realitatea. Acum, acceptăm, apoi, discutăm.

Cluburile și liga internă vor lua în calcul niște încasări de care nu vor mai avea parte, dar trebuie gândit un sistem astfel încât echipele să nu ajungă la decizia de a-i plăti pe unii jucători, iar pe alții nu!” a fost comentariul portarului italian pentru gsp.ro.

1004930 riccardo piscitelli

Acesta a ales să rămână în România în toată această perioadă.

“Este mai bine pentru mine să mă antrenez aici. Dacă ar fi să plec în Italia, mi-ar fi dificil să găsesc vreun zbor, cu escală, sau să merg cu mașina, ar fi riscurile prea mari. Eu sunt recunoscător României pentru ceea ce îmi oferă și sper să ofer oamenilor înapoi ceva de calitate. De aceea mă antrenez acum” a adăugat Piscitelli.

CITEȘTE ȘI –>> EXCLUSIV | Anunțul lui Gigi Becali după ce România a intrat în scenariul 4: “Dau oricât, nu mai contează banii”