Mihaela Buzărnescu a suferit o nouă înfrângere și a părăsit turneul de la Doha, însă românca dă asigurări că are o relație excelentă cu antrenoara sa, Justyna Jegiolka.

„Și ea a venit de la Fed Cup. Sunt tristă, pentru că am avut șanse în setul decisiv, dar nu am reușit. Vântul m-a deranjat, nu puteam să arunc mingea și de asta am avut și multe greșeli la serviciu.

Nu sunt supărată pe antrenoare, ne înțelegem super bine. Mai spun și eu unele lucruri la nervi, dar ea știe și la final totul este ok. Suntem foarte apropiate, știe că orice spun nu este valabil. Nu mi-a zis nimic de rau, nu avem nicio problema”, a declarat Buzărnescu după eșecul cu Ostapenko, pentru Digi Sport.

Discuția dintre Buzărnescu și Jegiolka:

Buzărnescu: Ce?!
Jegiolka: E bine, bine. Continuă!
Buzărnescu: Poți spune mai multe?
Jegiolka: Da, sigur că pot.
Buzărnescu: Bine, pentru că nu mă ajuți deloc.
Jegiolka: Trebuie să servești bine. Dacă nu te simți sigură, servește către corp, spre forehand-ul ei.
Buzărnescu: M-am săturat de toată lumea care își dă cu părerea despre tenis. Cum să servești, unde să servești. Mă scoate din minți! Ar trebui să joace ei în locul meu! M-am săturat de toate comentariile astea stupide!

În 2018, Mihaela Buzărnescu a atins cea mai bună clasare din carieră (locul 20 WTA) și a câștigat primul turneu WTA, la San Jose (SUA).