Reacţia Soranei Cîrstea după cucerirea trofeului de la Istanbul: ,,Nu mă aşteptam! Sunt de două ori mai fericită”

Sursa foto: Profimedia Images

Sorana Cîrstea a câştigat turneul de la Istanbul, acolo unde s-a impus în finală contra lui Elise Mertens, favorita duelului de azi.

Cîrstea s-a impus în doă seturi în finala de la Istanbul, scor 6-1, 7-6, la capătul unei întâlniri ce a durat o oră şi 41 de minute.

profimedia 0600600311 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

La finalul jocului cu Mertens, tenismena din România a oferit şi prima reacţie, spunând că nu se aştepta să câştige trofeul, dar pentru că a reuşit asta se declară de două ori mai fericită.

,,Vreau să mulțumesc echipei mele, că au rămas alături de mine zilnic, chiar dacă nu sunt o persoană cu care se lucrează ușor. Vreau să o felicit și pe Elise, felicitări pentru tot, ai o carieră extraordinară.

Sorana Cirstea Istanbul scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Sunt foarte fericită pentru câștigarea acestui trofeu. Sincer, nu mă așteptam, așa că sunt de două ori mai fericită. Mulțumesc, de asemenea, organizatorilor. Sper că mă voi întoarce să apăr titlul.”, a declarat Sorana Cîrstea, la finalul jocului cu Mertens.

După succesul obţinut astăzi la Istanbul, Sorana Cîrstea va urca până pe locul 58 în ierarhia mondială, înaintea acestui turneu clasându-se pe poziţia a 67-a.

Pentru că a ieşit triumfătoare la Istanbul, Cîrstea a primit şi 280 de puncte WTA, dar şi un premiu în valoare de 29.200 de dolari.

Sorana Cirstea echipament

Citeşte şi BREAKING NEWS | Sorana Cîrstea, campioană la Istanbul! A executat-o în două seturi pe Mertens