Reacţia Simonei Halep după succesul cu Swiatek: ,, La Roland Garros nu am fost în meci, iar victoria asta e importantă”

Sursa foto: Profimedia Images

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open, după ce a trecut în faza optimilor de poloneza Iga Swiatek.

Numărul 2 WTA s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat aproape două ore.

profimedia 0590048058 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

La finalul jocului, Simona Halep a oferit şi prima reacţie. Acesta spune că a practicat un joc bun astăzi. Tenismena a mărturisit şi care este starea ei fizică în acest moment.

,,O să mă bucur foarte mult de acest succes. La Roland Garros nu am fost în meci, astfel că această victorie e cu atât mai importantă. Am servit bine, am progresat la acest capitol. Nu servesc foarte puternic, dar am constanţă, variez mult, reuşesc să găsesc unghiuri bune.

profimedia 0590522537 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Fizic sunt ok, nu mă pot plânge. Am lucrat mult acasă din punct de vedere fizic. Sunt puţin obosită, dar e normal. Sunt relaxată, concentrată, voi încerca să mă recuperez cât mai bine pentru următorul meci.”, a declarat Simona Halep la finalul jocului cu Iga Swiatek, potrivit Eurosport.

În faza sferturilor de finală, Simona Halep va avea un duel de foc cu Serena Williams, care s-a calificat şi ea mai departe astăzi, după ce a trecut în trei seturi de Sabalenka, scor 6-4, 2-6, 6-4.

Australian Open a început pe data de 8 februarie şi se va încheia pe 21 februarie, după ce turneul a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Coronavirus.

03 30 live pe www sport ro halep vs putintseva primul meci pentru simona in caldura amiezii australiene

Citeşte şi ULTIMA ORĂ | Halep își ia revanșa în fața lui Swiatek și continuă la Melbourne! Serena Williams, următorul obstacol al româncei