RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacția oficialilor ieșeni după decizia luată de LPF în privința partidei de la Ovidiu! De la ce oră se reia jocul

Ultimul meci dn etapa 24 din Liga 1, Viitorul-Poli Iaşi, a fost întrerupt în minutul 68, la scorul de 0-0, din cauza ceţii foarte dense care a redus vizibilitatea. 

Meciul a fost reprogramat pentru astăzi, de la ora 16:00. Hotărârea l-a nemulțumit pe președintele molodvenilor, Ciprian Paraschiv.

„Şi înainte de pandemie eram la Constanţa şi a trebuit să ne întoarcem la Poli Iaşi pentru că s-a întrerupt campionatul. Nu ştiu ce se întâmplă aici, la malul mării. Nu ne convine, dar nu avem ce face.

Din toate punctele de vedere, sportiv şi financiar, am fi preferat să jucăm în seara asta. Mai stăm o zi, am făcut concediu anul ăsta la malul mării, deja e a treia noapteau fost declaraţiile oficialului ieşean pentru Look Sport.

Și în tur, meciul dintre Poli Iaşi şi Viitorul a avut parte de peripeții. Din cauza căderii nocturnei în repriza secundă, arbitrul a fluierat finalul meciului în minutul 55, iar moldovenii au pierdut la masa verde partida cu echipa lui Hagi. Nici pentru constănțenii reprogramarea nu a picat bine. Fotbaliștii lui Rednic au pierdut o zi de pauză înaintea următorului meci din Liga 1. Viitorul va juca împotriva lui Dinamo, vineri seară, în Ștefan cel Mare, în prima partidă a etapei a 25-a.

CITEŞTE ŞI –>> Viitorul – Poli Iași, întrerupt! Moment incredibil la Ovidiu

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare