RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacția maghiarilor, după victoria României: “Multe comentarii lipsite de fair-play au fost șterse”

România U21 a ieşit învingătoare în etapa a 2-a a grupei A de la Campionatul European de tineret, împotriva Ungariei U21, scor 2-1.

Golurile partidei au fost marcate de către Csonka, în minutul 59, pentru Ungaria U21, respectiv Alex Măţan, în minutul 69, şi Alex Paşcanu, în minutul 87, pentru România.

Imediat după terminarea partidei, căpitalui României U21, Marius Marin, a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram prin care a vrut să le transmită un mesaj clar adversarilor. ”Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!”, a scris Marius Marin. Ulterior, mesajul a fost șters.

profimedia 0601714165 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

“În ciuda victoriei, jurnaliștii și managerii din România au fost mai îngrijorați de arbitraj. Ei spus că arbitrul belgian Lawrence Visser a făcut două greșeli care au afectat rezultatul: un penalty în minutul 50 la Andrei Ciobanu, și un un fault la acțiunea premergătoarea golului Ungariei”, a scris publicația maghiară Nemzeti Sport.

Federația Maghiara de Fotbal a devăluit că a fost nevoită să șteargă mai multe comentarii de pe rețelele de socializare după victoria României contra Ungariei.

“Deși în acest meci s-au văzut îmbunătățiri față de precedentul joc din grupă, naționala Ungariei nu a reușit, din nefericire, să își atingă obiectivul, acela de a câștiga. În ceea ce privește celelalte evenimente din meci, nu considerăm că are rost să le mai discutăm acum.

profimedia 0601714581 scaled
Sursa foto- Profimedia Images

Trebuie adăugat că multe comentarii lipsite de fair-play de pe rețelele de socializare au fost șterse după meci. Responsabilitatea jucătorilor este una foarte mare în această privință, a transmis departamentul de comunicare al Federației Maghiare de Fotbal, potrivit sursei citate.

Clasamentul grupei A de la EURO 2021:

  • 1. România U21 – 4p (2 meciuri)
  • 2. Germania U21 – 3p (1 meci)
  • 3. Olanda U21 – 1p (1 meci)
  • 4. Ungaria U21 – 0p (2 meciuri)

Citește și Mesajul unui fotbalist al României, după victoria cu Ungaria: “Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut!”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare