Reacția lui Viorel Moldovan după ieșirile nervoase ale tricolorilor: “Ar trebui educați”

Viorel Moldovan a comentat afirmațiile făcute de Ciprian Tătărușanu și Denis Alibec după meciul naționalei împotriva Irlandei de Nord.

Fostul internațional român este de părere că toate discuțiile legate de națională, care au avut loc în ultima perioadă, i-au afectat pe elevii lui Mirel Rădoi.

“S-au adunat multe frustări, ironii, critici. Sigur, poate unele dintre ele au fost pe bună dreptate. Însă jucătorii au devenit foarte sensibili. Poate ar trebui educați pentru astfel de momente, pentru a le face față.

Și Alibec a interpretat greșit cuvintele lui Marica. Chiar dacă întrebările jurnaliștilor sunt câteodată tendențioase, cu două tăișuri, Tătărușanu putea să gestioneze mult mai bine acel moment. A fost o refulare.”, a declarat Moldovan la Digi Sport.

moldovan petrolul

Dumitru Dragomir a susținut că Tătărușanu a greșit la golul egalizator marcat de Irlanda de Nord în meciul de vineri seară. În replică, Tătărușanu a declarat că nu comentează ce cred alții și l-a invitat pe jurnalistul care îl chestionase să-i adreseze o altă întrebare.

„Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din România, nu stau să răspund fiecăruia. Alte întrebări nu ai? Întrebări normale, despre meci, nu ai? (n.r. întrebat despre criticile făcute de Dumitru Dragomir și Ciprian Marica).

Evident, eu, ca portar, mă simt responsabil pentru fiecare gol pe care-l încasez”, a spus Ciprian Tătărușanu.

RPS5122 scaled 1

Denis Alibec a fost întrebat ce părere are de faptul că Marica a declarat că jocul naţionalei a fost unul previzibil. Atacantul a replicat sarcastic: “Să vină el să joace. Toţi îşi dau cu părerea. Eu cred că am făcut un meci bun.”

România va întâlni, luni, la Klagenfurt, de la ora 21.45, echipa Austriei, în etapa a doua a Grupei I a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ | Încă un transfer la Dinamo! Contra aduce un jucător de la Deportivo