Mihai Teja și-a încheiat aventura la FCSB cu o victorie în fața campioanei CFR (1-0), iar tehnicianul recunoaște că s-a bucurat pentru acest succes, chiar dacă echipa sa a ratat titlul.

“Mă bucur că am câştigat acest meci, punctele nu mai contau, dar e bine că am câştigat. Îi felicit pe jucători, nişte băieţi extraordinari, le mulţumesc, mi-a făcut plăcere să lucrez cu ei. Mulţumesc suporterilor, tuturor celor care au fost lângă mine. Cred că am făcut lucruri bune şi sper ca pe viitor FCSB să facă performanţă. Au toate condiţiile să facă performanţă.

Atât cât am putut, ne-am făcut treaba. Sunt mândru de jucători. Mă bucur că galeria mi-a scandat numele, înseamnă că munca mea a fost apreciată aici la Steaua. Singurul meu regret este că n-am luat campionatul. În rest, cred că lucrurile merg spre bine. Îi mulţumesc şi domnului Becali că mi-a dat şansă şi mi-am îndeplinit un vis”, a spus Teja la Digi Sport.

Tehnicianul a vorbit și despre super golul înscris de Teixeira: “Teixeira, extraordinar. E un jucător fantastic, inteligent şi cu mare calitate. Poate să joace oriunde. Toţi jucători de la FCSB au calitate foarte bună”.