RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Reacția lui Nicolo Napoli după primul meci pe banca lui Poli Iași! ”Nu așteptam trei puncte”

CFR Cluj a învins-o clar, fără drept de apel, pe Poli Iași, scor 4-0, în cadrul etapei cu numărul 27 din Liga 1. 

Meciul cu CFR Cluj a fost primul în care pe banca ”lanternei roșii” a stat Nicolo Napoli (59 ani). Noul antrenor al moldovenilor a fost dezamăgit de rezultatul final al partidei, dar recunoaște că nu avea mari speranțe de la un asemenea meci.

”Știam că este un meci dificil pentru noi, dar băieții în prima repriză au făcut cadou două goluri celor de la CFR Cluj. Repriza a doua am încercat să ținem puțin de minge, dar știam că CFR Cluj are jucători foarte buni care în orice moment pot da gol. Dar asta e. Nu era acesta meciul de la care așteptam trei puncte. Următorul meci avem acasă contra lui Dinamo, avem timp să lucrăm cu băieții, să încercăm să facem un meci bun cu Dinamo, să adunăm puncte. Cel mai mult avem de lucrat mental, după la nivel tactic de echipă. 

nicolo napoli ekstra

Știam unde vin, că e un parcurs dificil și că nu e liniște, dar am venit cu inima deschisă. Împreună cu societatea, cu fotbaliștii, cu staff-ul, cu toții încercăm să salvăm echipa de la retrogradare”, a fost concluzia antrenorului Nicolo Napoli, după eșecul drastic cu CFR Cluj.

Următorul meci pentru Poli Iași va fi pe 20 martie, acasă cu Dinamo. Ieșenii sunt ultimii în Liga 1, cu doar 16 puncte și 61 de goluri primite.

CITEȘTE ȘI –>> Calcan, profund afectat după umilința cu CFR! ”Am arătat jalnic din toate punctele de vedere”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare