Reacţia lui Mircea Lucescu, după calificarea în optimile Europa League: ,,Jucătorii încă nu au încredere în potenţialul lor”

Sursa foto: Profimedia Images

Dinamo Kiev, echipa antrenată în acest moment de Mircea Lucescu, s-a calificat în optimile Europa League, după ce a trecut mai departe de belgienii de la Club Brugge.

Scorul final de pe tabelă a fost de 1-0 pe formaţia ucrainiană, iar singurul gol al întâlnirii din Belgia a fost marcat de Buyalskyy, în minutul 83.

Dinamo Kiev Brugges scaled
Sursa foto: Profimedia Images

La finalul jocului, Mircea Lucescu a vorbit despre prestaţia echipei sale din teren. Tehnicianul spune că formaţia sa are încă probleme de concentrare, iar jucătorii nu au încredere în potenţialul lor.

,,Au fost câteva probleme în prima repriză, am fost precipitați în privința paselor din jumătatea adversă. La pauză i-am văzut puțini abătuți. S-au grăbit, n-au avut răbdare. Echipa crește de la meci la meci, jucătorii încă nu au încredere în potențialul lor.

mircea lucescu

Cred că este o presiune foarte mare pe ei, foarte mult stres. Vor să readucă Dinamo Kiev acolo unde a fost., a declarat Mircea Lucescu, după victoria cu Brugge.

Acum, pentru Dinamo Kiev urmează meciul din campionat, contra celor de la Lviv, care se va disputa dumincă, de la ora 19:30.

Dinamo Kiev Club Bruges scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi Echipele calificate în optimile Europa League. Spectacol în returul „16”-imilor. Rezultatele și marcatorii