Reacția lui Mihai Bălașa, după ce Craiova nu a luat din nou gol: ”S-a vorbit puțin”

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0, într-un meci disputat miercuri seară, pe stadionul Ion Oblemenco, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ovidiu Bic, în minutul 9, Tudorie, în minutul 47, și Fedele, în minutul 85.

balasa

După meciul care a dus-o cu un pas în finala Cupei României pe Craiova, fundașul Mihai Bălașa a vorbit despre organizarea defensivă nouă pe care a adus-o la echipă antrenorul grec Marinos Ouzounidis, dar și despre șansele oltenilor în pay-off pentru cucerirea titlului.

”Am fost concentrați. S-a vorbit destul de puțin despre faptul că avem cea mai bună apărare din Liga 1. În trecut, când nu aveam cea mai bună apărare și făceam anumite gafe, se vorbea destul de mult. Acum, s-a vorbit destul de puțin. Sper să continuăm pe acest drum, să primim cât mai puține goluri și la sfârșit să conteze faptul ăsta. Nu cred că am început să lucrăm mai mult, ci am început să fim o echipă, să începem să ne apărăm de la atacanți pentru că ne ajută și pe noi, fundașii, să nu mai vină atât de multe mingi direct pe noi. Cred că acesta e secretul, că am început să ne apărăm cu atacanții.

balasa

Lupta în play-off va fi destul de strânsă, în care cel mai bun și cel care o să aibă mai puține accidentări și probleme cu coronavirusul, va ieși câștigătoare”, a declarat după meci Mihai Bălașa.

Manșa retur va avea loc pe data de 12 mai 2021.

CITEȘTE ȘI –>> CS Universitatea Craiova a învins-o pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu și e cu un pas în finala Cupei României