Reacția lui Lucien Favre după ultimele zvonuri apărute: “Știu despre ce este vorba”

Antrenorul Borussiei Dortmund a făcut anumite precizări după ce în mediul virtual a apărut informația că fost demis de conducerea galben-negrilor. 

Elvețianul a avut o răbufnire după ce echipa sa și-a diminuat mult șansele la titlu după ce a pierdut în fața celor de la Bayern Munchen în ultima etapă din Bundesliga. Și a ținut să infirme toate zvonurile legate de o plecare a sa de pe Westfallenstadion.

“Nu mă gândesc să renunț. Ieri seară am fost cu toții dezamăgiți, dar cuvintele mele din declarațiile de după meci se pare că au fost înțelese greșit. Ceea ce voiam să spun era că acum nu este momentul să trecem în revistă întreg sezonul. De ce ar trebui să fie?

Duminică la Paderborn trebuie să obținem un rezultat cât mai bun, pe asta trebuie să ne concentrăm, nimic altceva. Oamenii zic de luni întregi că nu pot conduce o echipă spre titlu. Nu citesc ziarele, dar știu despre ce este vorba. Voi vorbi despre asta în câteva săptămâni”, a declarat Favre pentru nemții de la DPA.

dortmund

Iar furtuna a fost alimentată și de vorbele lui Lothar Matthaus. Fostul internațional chiar le găsise un nou antrenor celor de la Dortmund, pe fostul lor rival, Niko Kovac.

„Este incredibil, inacceptabil! Ce au făcut cu afirmațiile mele este o nebunie. Nu am spus niciodată că aș renunța, nici n-am sugerat așa ceva … Îmi pare rău, dar Lothar nu poate ști tot ce se întâmplă la noi, în spatele ușilor închise. Eu sunt antrenorul, îmi văd jucătorii în fiecare zi. El își face treaba lui, eu pe a mea” a mai spus tehnicianul de 62 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Ianis Hagi ar putea avea un coleg român la Rangers! Pe cine au pus ochii scoțienii