Croatul Filip Jazvic este acuzat de conducerea clubului că l-a lovit, de mai multe ori, pe directorul sportiv Răzvan Zamfir. Fotbalistul susține că oficialul echipei a dat primul.  

Directorul sportiv a fost cel care i-a transmis fotbalistului decizia de a-i rezilia contractul. Potrivit președintelui Iuliu Mureșan, Jazvic l-a înjurat și apoi l-a lovit pe Zamfir.

”Am luat decizia să renunțăm la doi-trei jucători. Unul dintre ei era Jazvic. Răzvan Zamfir i-a spus lui Jazvic la masă că urmează să aibă o discuție. Răzvan i-a comunicat decizia clubului.

Jucătorul i-a reproșat că îi spune așa de târziu și a început să îl înjure pe Răzvan, după aceea l-a lovit cu pumnul în față. După ce s-a ridicat, l-a mai lovit o dată. Am ajuns după jumătate de oră și nu mi-a venit să cred. Ar trebui arestat”, a spus Mureșan la Digi Sport.

Jucătorul susține contrariul.

Ieri a fost o zi nebună, după cum știți deja și voi! Toate chestiile care s-au scris și s-au vorbit despre mine au fost doar minciuni. Nu am cuvinte față de ce s-a spus despre mine.

Acum am alte lucruri de făcut la club și vreau să-mi acordați mai mult timp pentru asta. Voi reveni cu detalii. Pot să vă spun doar că el (n.r. – Răzvan Zamfir) a sărit primul pe mine și eu m-am apărat. Imaginea mea nu va avea de suferit, va rămâne aceeași și după terminarea acestei povești. Toată lumea va vedea ce au făcut cei de la club față de mine”, a declarat azi Filip Jazvic pentru gsp.ro.