RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

„Ar fi corect să-l ajutăm!” Ioan Niculae confirmă discuțiile cu Gigi Becali

După ce s-a aflat că Astra şi FCSB pun la cale patru transferuri de ultim moment, reacţia patronului de la Giurgiu nu a întârziat să apară.

Ioan Niculae confirmă negocierea cu echipa lui Becali şi spune că este normal să o ajute pe FCSB, pentru că este o situaţie inedită.

Patronul a declarat că antrenorii Astrei sunt nemulţumiţi de situaţie, dar cel mai corect ar fi să-l ajute pe Gigi Becali.

Cred că FCSB-ul ar trebui ajutată acum. Cam asta e ideea care se discută acum la noi la club. Sunt şi păreri împărţite, antrenorii nu sunt mulţumiţi. Nu le convine pentru că ar însemna să compromită meciul de sâmbătă cu Viitorul.

Ar fi corect să-l ajutăm pe domnul Becali, pentru că este o situaţie de forţă majoră, nemaiîntâlnită până acum. Ar trebui ajutată o echipă românească.

E vorba de doi fotbalişti de apărare, Bruno şi cu Graovac. E vorba si de doi mjlocaşi, Valentin Gheorghe şi Răduţ”,a spus Niculae pentru Pro Tv.

Ioan Niculae astra giurgiu

Ioan Niculae mai spune că Alibec nu a intrat în discuţie pentru această tranzacţie.

„Alibec nu a intrat în discuţie pentru că ar însemna un dezavantaj mare şi pentru noi, şi pentru el ca jucător. Pentru că nu ar mai putea fi transferat ulterior. Alibec speră să se transfere într-un alt campionat, să joace mai bine.

Am vorbit cu domnul Becali, mi-a mulţumit, a fost încantat că unul cu care nu are o relaţie de rudenie îl ajută. Doi dintre jucatori ar putea fi transferaţi definitiv, vom vedea”a mai spus acesta pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi Nimeni nu se aștepta la asta! Cine o poate salva pe FCSB, pe ultima sută de metri

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare