Reacția lui George Simion după ce Becali s-a declarat fan AUR: ”Nu ne-a dat nimic”

Gigi Becali a reapărut în spaţiul public, după o pauză de mai bine de patru luni de zile, în care a refuzat să mai comunice cu presa.

Acesta a făcut o analiză asupra clasei politice din România şi a lăudat partidul AUR, care a obţinut 9% din voturi la alegerile parlamentare din finalul acestui an.

becali 2 1

După ce Becali a dezvăluit că mama lui i-a sugerat să voteze cu formaţiunea politică, acesta susţine că le-ar fi dat membrilor partidului un spaţiu unde să-ţi amenajeze un sediu.

George Simion, liderul AUR, a comentat declaraţiie lui Gigi Becali şi i-a mulţumit pentru cuvintele frumoase adresate partidului. Acesta spune însă că lucrurile nu au stat chiar aşa, pentru că ceea ce voiau membrii partidului în 2018 nu s-a mai materializat, iar unde spune Becali că le-ar fi dat spaţiul, nu ar exista niciun sediu politic, de fapt.

Am avut, într-adevăr, o discuție, se întâmpla în 2018. Dar Gigi Becali face, probabil, o confuzie. Era vorba despre o activitate civică, nelegată în niciun fel de activitatea politică. Dânsul avea sediul de pe strada Blănari, unde a funcționat partidul pe care îl fondase, Noua Generație. Am dorit atunci să primim acceptul să punem un banner pe fațada clădirii. Dar nu s-a materializat, nu ne-a dat nimic.

George Simion 1

 

Dacă domnul Becali vrea să cooperăm acum, să ofere spațiul pentru activitățile noastre sociale, discutăm. Apreciez faptele creștinești ale omului Gigi Becali, apreciez poziția mamei domniei sale, care i-a spus să voteze AUR la alegerile parlamentare. Știți cum se spune, mamele ne învață numai de bine.”, a mai spus George Simion pentru Libertatea.

Partidul AUR l-a atras pe Gigi Becali pentru că a văzut în membrii formaţiunii politice persoane care au credinţă în Dumnezeu.

,,Îmi zicea mama să votez AUR. Eu habar nu aveam ce este AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generație (n.r- fostul partid al lui Becali). Le-am dat sediul acum doi ani. Nu știu dacă au făcut sediul partidului.

gigi becali

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Și acum m-am bucurat că a câștigat. De ce ? Să spun de ce. L-am văzut pe președintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm și vrem să căpătăm experiență». Președintele lor a zis clar «Dacă unul pleacă la alt partid, Dumnezeu îl va vedea. Dacă ne trădează, Dumnezeu vede trădarea». Ăla e un om credincios.”, a fost declaraţia lui Gigi Becali prin care a lăudat partidul AUR.

George Simion, liderul partidului AUR, este o persoană destul de cunoscută în lumea ultraşilor din România, acesta fiind şi iniţiatorul mişcării ,,Uniţi sub tricolor”.

george simion

Citeşte şi CFR Cluj face economie şi trimite doi jucători la Gaz Metan Mediaş! Cine sunt fotbaliştii de care se dispensează campioana