Reacția lui Edi Iordănescu, după prima înfrângere la CFR Cluj: “Condiţiile de la Botoșani au fost execrabile”

CFR Cluj nu a profitat de înfrângerea suferită de FCSB și rămâne pe locul secund al Ligii I. Ardelenii au pierdut meciul cu FC Botoșani, 1-2, luni seară, în ultimul meci al etapei a 22-a a Ligii 1.

Ambele echipe au încercat să se descurce în condiţii execrabile. Condiţiile au fost aceleaşi pentru ambele. Trebuie să abordăm meciul pentru cele trei puncte. E adevărat că la lovitura liberă a fost şi neşansă, a rămas mingea, s-a dus la adversar şi a marcat. Am pierdut prima repriză nejustificat.

În repriza a doua am încercat să recuperăm diferenţa şi nu ne-a ieşit, chiar dacă am avut situaţii prin Păun, Rondon. Ăsta e fotbalul. E prima înfrângere, dar încercăm să dăm echilibru. E prima înfrângere şi nu cade bine. Felicităm adversarul de azi, pentru că a căutat victoria, dar asta e. 

CFR Cluj TSKA sofia

Nu aş vrea să vorbesc acum despre jucătorii care au venit. Am zis că avem nevoie de soluţii, dar vreau să analizăm jocul ăsta, să ne redresăm. A fost o perioadă comprimată pentru noi şi, spre deosebire de adversarele noastre, noi o duceam de anul trecut, din trei în tre zile. Pe jucătorii noi îi vom integra“, a declarat Edi Iordănescu, după meci, la Telekom Sport.

Edi Iordanescu

Campioana en-titre a suferit prima înfrângere în campionat, de când a fost preluată de Edi Iordănescu.

Totodată, CFR Cluj a suferit prima înfrângere în Liga 1, în deplasare, după 14 luni. CFR Cluj nu a profitat de eșecul echipei FCSB. Ardelenii rămân pe locul secund, cu 47 de puncte, la o lungime în spatele liderului Ligii I.

Citește și VIDEO | FC Botoșani a învins-o pe CFR Cluj! Campioana en-titre a ratat ocazia să facă rocada cu FCSB