Reacția lui Edi Iordănescu după calificarea în play-off a Gazului: “Sunt unic”. Argumentul antrenorului

Antrenorul a reușit a treia calificare în play-off, de fiecare dată fiind pe banca unei alte formații. În 2016 era la Pandurii, în 2018 antrena Astra, iar acum o pregătește pe Gaz Metan. 

Suspendat pentru meciul cu Dinamo, Iordănescu Jr și-a consumat bucuria departe de ochii lumii.

“Sunt de 10-11 ani în fotbal, chiar nu mai sunt un tânăr la început de drum în fenomen, pot spune că a fost cel mai greu an din viața mea.  Nu ;tiu câți antrenori sunt care au intrat în play-off cu trei echipe diferite. Atât timp cât voi fi aici, Gaz Metan va intra pe teren dreaptă, corectă, fără interese colaterale, nu va trata un meci diferit față de altul. Ne vom respecta blazonul, onoarea, vom face interesul nostru, nu jocurile altcuiva” a spus Edi Iordănescu pentru gsp.ro.

691089 edi iordanescu

Iordănescu Jr este din ianuarie 2019 la Mediaș și simte că aventura sa în Ardeal se poate încheia în vara acestui an.

“Dacă va fi să plec, o să rămân cu sentimente extraordinare. Mi-e greu să prognozez. M-am atașat de oameni, de locuri, de conducere, în frunte cu președintele Mărginean pe care l-am terorizat, de aceea îmi cer scuze public fiindcă am pus presiune și am trecut peste ierarhii. Este o performanță extraordinară, știu ce înseamnă pentru club, pentru oraș, e cel mai mare rezultat pentru Gaz Metan. Noi nu aveam impus de club obiectivul de a ajunge în top 6, nimeni nu îndrăznea să se gândească la un asemenea vis” a încheiat antrenorul de 41 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Becali și-a luat adio de la titlu înaintea startului play-off-ului: „Sunt prea puternici pentru noi”