Reacția lui Crăciunescu la acuzațiile fără precedent ale “Procurorului”: “Poate să latre!”

Cornel Dinu a scris în cartea “Misterele lui Mister” că Ion Crăciunescu a primit 20.000 de dolari de la Bernard Tapie, patron la Marseille, și că tranzacția a fost intermediată chiar de “Procuror”. 

Ion Crăciunescu ar fi luat banii într-un plic pe care i l-a adus în țară Cornel Dinu.  În schimbul celor 20.000 de euro, Crăciunescu și-ar fi luat angajamentul să nu-i dea cartonaș galben lui Basile Boli la meciul cu Bruges, deoarece fundașul ar fi ratat astfel finala Ligii Campionilor, cu Milan.

Boli avea să înscrie singurul gol al acelei finale din 1993.

Dinu poate să latre până-i vine gura la urechi. Nu vreau să-l bag în seamă. Şi, dacă vrea să dovedească, să se pună la dispoziţia presei şi să meargă la detectorul de minciuni. Dar să nu facă vreun blat şi pe acolo“, a spus Ion Crăciunescu pentru gsp.ro.

Și Bernard Tapie a negat acuzațiile

E spre binele acestui Mister să vină cu dovezi şi mărturii pentru a-şi demonstra acuzaţiile! Au trecut 30 de ani, i-a luat mult timp să-şi împace conştiinţa. Dar, în faţa unui tribunal, nu va fi complicat să demonstrez că aceste lucruri sunt delirante. Marseille şi-a câştigat meciurile pentru că, la vremea respectivă, era cea mai bună echipă din Europa, împreună cu Milan“, a spus și Tapie.