Reacția lui Budescu, după condamnarea fostului său patron: “Sper să treacă peste asta şi să revină lângă echipă!”

Constantin Budescu (32 de ani), fostul jucător al Astrei Giurgiu a oferit o primă reacție după ce patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae a fost condamnat la închisoare.

Ioan Niculae a fost condamnat în dosarul InterAgro pentru spălare de bani cumpărare de influență și instigare la evaziune fiscală. Omul de afaceri primisese, în prima instanță, o sentință 3 ani și 6 luni. În urma apelului făcut de procurori, pedeapsa i s-a mărit la cinci ani de închisoare.

budescu 2

“Budi” speră ca fostul său patron să treacă perioada asta dificilă și să revină cât mai repede lângă echipă. Fostul decar al giurgiuvenilor este că convins că formația condusă de Eugen Neagoe îi va fi greu fără patronul Ioan Niculae și nu crede că foștii săi colegi vor prinde un loc în play-off în acest sezon.

“Avem o relaţie bună, din păcate, am văzut şi eu. Sper să treacă peste asta şi să revină din nou alături de echipă.

Ion Niculae arestat
Sursa Foto: Realitatea Plus

Cu siguranţă va fi mai greu pentru că nu este uşor că rămân fără patron, dar cu siguranţă se va găsi o cale să comunice cu el şi să se rezolve probemele pentru că Astra mereu a emis pretenţii în campionatul românesc. Anul ăsta e mai greu să prindă playofful” a declarat Constatin Budescu pentru Telekom Sport.

Citește și Imagini incredibile cu Ioan Niculae! Fotografiile pe care patronul Astrei nu și-ar dori să le vadă niciodată