Reacția Cristinei Neagu după ce Federația a lăsat-o pe CSM la mâna EHF: “Este nedrept”

Cea mai bună handbalistă a lumii a fost dezamăgită de decizia forului de a păstra ierarhia actuală pentru stabilirea participantelor în Champions League. 

Astfel, CSM așteaptă o invitație pentru a juca în cea mai tare competiție de pe continent. Cristian și-a strigat oful printr-o postare pe o rețea de socializare.

“Astăzi, Federaţia Română de Handbal a decis să îngheţe campionatul cu clasamentul actual. Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează. Eram echipa favorită să câştigăm titlul în acest sezon, şi singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puţin disputat decât alte echipe. O restanţă pe care cel mai probabil am fi câştigat-o. Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul şi ar fi trebuit să fim calificate direct”, au fost cuvintele Cristinei.

View this post on Instagram

Sezonul 2019-2020 a început sub semnul întrebării pentru mine din cauza problemelor la genunchi. Am început totuși să joc și într-un timp foarte scurt am reușit să revin la forma dinaintea accidentării și am jucat la cel mai înalt nivel. Apoi, sportul a fost și el oprit de către pandemia de Coronavirus. A urmat o perioadă de incertitudini și n-am știut dacă vom reuși să terminăm acest sezon pe terenul de handbal. Astăzi, Federația Română de Handbal a decis să înghețe campionatul cu clasamentul actual, fără acordarea medaliilor de campioni. Este o decizie nedreaptă care ne dezavantajează. Eram echipa favorită să câștigăm titlul în acest sezon, și singurul motiv pentru care eram pe locul 2 în acest moment, îl reprezenta faptul că aveam un meci mai puțin disputat decât alte echipe. O restanță pe care cel mai probabil am fi câștigat-o. Sper să primim wild-card si să jucăm în Liga Campionilor în sezonul viitor, acolo unde ne este locul și ar fi trebuit să fim calificate direct. Vreau să mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut pe parcursul acestui sezon și sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline și spectacol pe teren. Aveți grijă de voi și să ne revedem sănătoși! #CN8 #unstoppable @redbullro Ps: dezamăgirea nu o reprezintă neacordarea titlului, ci stabilirea locul 1 care inseamnă calificare directă în Liga Campionilor!

A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) on

Pentru handbalista CSM-ului stagiunea care s-a încheiat oficial astăzi a început în momentul în care ea se afla încă în recuperare după accidentarea gravă de la genunchi.

“Am început totuşi să joc şi într-un timp foarte scurt am reuşit să revin la forma dinaintea accidentării şi am jucat la cel mai înalt nivel. Apoi, sportul a fost şi el oprit de către pandemia de Coronavirus.

Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut pe parcursul acestui sezon şi sper să ne bucurăm curând de handbal, cu săli pline şi spectacol pe teren. Aveţi grijă de voi şi să ne revedem sănătoşi!”, a completat sportiva.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția jucătorului despre care s-a spus că ar avea coronavirus: “Nu au respect și aștept scuze”

Spynews.ro