Marius Șumudică a fost acuzat de un jurnalist turc de faptul că încasează comisioane la jucătorii transferați. 

Șumudică a anunțat că îl va acționa în judecată pe respectivul jurnalist, iar clubul Gaziantep și-a manifestat susținerea pentru antrenorul român. .

Ne deranjează campania făcută de anumite ziare și televiziuni împotriva antrenorului nostru. Condamnăm acuzațiile nefondate. Șumudică are în continuare sprijinul nostru și vom continua cu el”, au transmis șefii clubului.

„Șumi” a fost acuzat că are o firmă de impresariere prin intermediul căreia obține comisioane din transferul jucătorilor la echipa din Turcia.

„Am muncit 15 ani ca să ajung la un nivel înalt, pentru a antrena în Turcia. Și nimeni nu a spus vreodată despre mine că iau bani, că iau comisioane la transferurile jucătorilor mei”, a lansat tehnicianul lui Gaziantep, arătând cu degetul în sală: „Pe acest jurnalist, din fața mea, îl voi da în judecată.

Voi angaja doi avocați, voi face proces la tribunal împotriva lui, pentru că a scris că Șumudică are o firmă în România prin care transferă fotbaliști români. El va trebui să demonstreze dacă eu am firmă, dacă eu iau comisioane. Voi lua cei mai buni avocați din Europa pentru a câștiga acest proces.

Prietene, vei plăti! Ai să vezi, vei plăti! Și toți banii se vor duce la copiii care nu au bani în Gaziantep”, a spus Șumudică la o conferință de presă.