Reacția celui mai în formă jucător de la FCSB după turul de campionat: “Vede și domnul Becali asta”

Dennis Man a fost ales cel mai bun fotbalist român în ancheta tradițională a Gazetei Sporturilor. 

Jucătorul de 22 de ani a terminat anul pe primul loc al Ligii 1 alături de echipa sa. Mulți spun că un aspect deloc de neglijat în această clasare a fost lipsa din spațiul public a patronului.

„Nu știu ce să zic! Sunt doar fericit că echipa merge bine. Probabil că e mai bine așa, vede și dânsul asta. Suntem mai liniștiți, dar asta nu înseamnă că nu suntem conștienți pentru ce echipă jucăm, ce tricou purtăm. Cred că fiecare jucător știe asta!

Să fiu sincer, la început mă timorau ieșirile la TV ale lui Gigi Becali! A fost un moment greu, puneam la suflet tot ce se scria despre mine. Acum m-am maturizat puțin, iau lucrurile bune așa cum sunt, iar pe cele negative caut să le transform în părți pozitive”, a declarat Dennis Man pentru Gazetă. 

dennis man 1
SURSA FOTO: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Fotbalistul a ajuns la FCSB în urmă cu 4 ani și jumătate. Iar între timp cota sa a crescut enorm. Acum, atacantul este cotat la 6,5 milioane de euro.

„Tatăl meu mai glumește cu mine. Îmi spune: «Dacă nu reușeai cu fotbalul, să fii la un nivel bun, nu știu ce te făceai. Nu te pricepi la nimic altceva». Așa îmi mai spune el. Îi dau dreptate totuși, eu de mic m-am focusat pe fotbal.

Pentru mine școala a fost pe locul 2, ceea ce nu-i un lucru bun. Nu recomand copiilor asta! Îi îndemn să facă o școală, să aibă o meserie, apoi fotbalul. Dar nu regret nimic. Sunt foarte fericit cum sunt acum. Însă sunt conștient că mare lucru n-am realizat. Sunt cu capul pe umeri. Sper ca pe viitor să realizez mai multe”, s-a mai amuzat jucătorul roș-albaștrilor. 

CITEȘTE ȘI –>> Modelul care le dă fiori fanilor lui Dinamo: “Așa s-a întâmplat și acolo!”