Reacţia Anamariei Prodan după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man: ,,Avocaţii mei se ocupă de caz”

Dennis Man s-a transferat la începutul acestui an la Parma, în Seria A, de la FCSB, pentru suma fabuloasă de 13 milioane de euro.

Deşi Anamaria Prodan era impresarul de drept al lui Dennis Man, mutarea în Italia s-a realizat cu ajutorul firmei la care asociaţi sunt şi fraţii Becali, Giovanni şi Victor.

profimedia 0595264850 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images

După ce a fost dată la o parte din schemă, Anamaria Prodan a anunţat că-l va da în judecată pe fotbalist pentru încălcarea contractului cu ea. Aşa a şi făcut impresara, iar pe data de 25 martie a depus acţiunea în instanţă, la Tribunalul Ilfov, potrivit celor de la WowbizImpresara ar solicita o sumă fabuloasă pentru că Man a încălcat înţelegerea contractuală cu ea. Aceasta ar vrea de la jucător nu mai puţin de 350.000 de euro.

Anamaria Prodan a refuzat să comenteze acest subiect, dar spune că de acest caz de ocupă în acest moment avocaţii ei.

Anamaria Prodan Dennis Man

Nu vreau să comentez. Avocații mei se ocupă de acest caz., a declarat Anamaria Prodan, pentru AS.ro.

După ce a aflat că atacantul Parmei a fost dat în judecată, Victor Becali a anunţat că Dennis Man va avea parte de tot sprijinul în conflictul cu fostul agent.

,,Nu comentez eu ce face Anamaria Prodan. Sigur că o să îl ajutăm pe Dennis Man cu orice o să aibă nevoie. Dacă va avea nevoie de ajutor, deşi eu spun că n-are nevoie de nimic, îl ajutăm fără cea mai mică problemă.

victor becali

Noi ne ocupam de problemele lui la Parma. De orice ar avea nevoie Man, de asistenta, de orice, va beneficia. Nu e niciun fel de problema.”, a declarat Victor Becali, pentru sport.ro.

Ajuns cu scandal la Parma, Dennis Man a devenit deja titular la italieni, pentru care a marcat şi primul gol în weekend-ul trecut.

profimedia 0603171248 scaled
Sursa foto- Credit- Alessandro Garofalo/LaPresse, Profimedia Images

Citeşte şi Dennis Man, dat în judecată de Anamaria Prodan! Ce sumă fabuloasă solicită agentul