RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Răzvan Marin şi-a pierdut talismanul! Cine este noul său antrenor de la Cagliari

Parcursul dezastruos al lui Cagliari i-a fost fatal lui Eusebio di Francesco  care a fost demis în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă.

În urma eşecului suferit vineri în compania celor de la Torino, scor 0-1, Cagliari a rămas pe loc retrogradabil, cu un singur punct obținut în ultimele 10 etape. Di Francesco, cel care a insistat cel mai mult să-l aducă pe român, a fost îndepărtat de la echipă, împreună cu toţi colaboratorii săi.

„Clubul le mulțumește tuturor pentru contribuția lor, realizată cu un angajament și un profesionalism deosebit”, se arată în comunicatul oficial al lui Cagliari postat pe o rețea de socializare.

 

În locul său, a fost adus Leonardo Semplici. Antrenorul în vârstă de 53 ani a pregătit-o ultima dată pe SPAL, între decembrie 2014 şi februarie 2020. Tehnicianul care a promovat această formaţie în Serie A în 2018 a semnat un contract valabil până în iunie 2022.

Răzvan Marin a fost om de bază în mandatul lui di Francesco la echipa din Sardinia. A jucat în toate cele 23 de etape din campionat, în care a dat un gol şi două pase decisive. Semplici debutează pe banca lui Cagliari în meciul de duminică cu Crotone, formaţie ce ocupă ultimul loc în Serie A.

CITEŞTE ŞI –>> Agentul lui Radu Drăgușin confirmă oferta lui Juventus: „Semnează săptămâna aceasta pe cinci ani!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare