Răzvan Marin nu a fost lăsat de Ajax Amsterdam să participe la Campionatul European de tineret, dar mijlocașul urmărește atent evoluția ‘tricolorilor’ la turneul final din Italia și San Marino. 

În primul meci de la Euro 2019, România a învins Croația cu 4-1. George Puşcaş (11′ – penalty), Ianis Hagi (14′), Tudor Băluţă (66′) și Adrian Petre (90+1′) au înscris la Serravalle.

Este prima victorie a României la un Campionat European de tineret, la 21 de ani de la precedenta participare.

M-am bucurat enorm la fiecare gol. Sunt mândru de colegii mei, de toţi care au fost la stadion să îi susţină. Nu mă aşteptam la un asemenea scor, mă aşteptam la un meci destul de greu, eu l-am avut coechipier pe Halilovic la Standard şi am vorbit cu el şi înainte de meci. Ştiam că au jucători buni, valoroşi, mi-era un pic teamă, ştiam că va fi greu. Băieţii au demonstrat că au valoare, au reuşit un rezultat senzaţional. Le-am dat mesaj de felicitare majorităţii jucătorilor, şi lui Ianis, şi lui Cicâldău, şi lui Băluţă„, a spus Răzvan Marin la DigiSport.

Răzvan Marin, mesaj pentru tricolorii U21

👊 Răzvan Marin, marele absent din lotul tricolorilor la EURO, le-a transmis un mesaj emoționant colegilor lui❗ Mulțumim, Razvan Marin! Luptăm împreună❗💪FORZA TRICOLORII! 👉 http://bit.ly/2FbSPjD 💙💛❤

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Luni, 17 iunie 2019

Următorul meci al României va avea loc vineri, de la ora 19:30, cu Anglia. Confruntarea se va disputa în Italia, la Cesena.

Am văzut şi prima repriză a meciului Angliei, au jucători foarte buni pe benzi, foarte rapizi. Va fi cu totul şi cu totul alt meci, au jucători foarte puternici, joacă mulţi dintre ei în Premier League, în Bundesliga„, a mai spus Răzvan Marin.