VIDEO | Răzvan Marin ştie de ce are nevoie România pentru a face un meci bun cu Germania: ,,E important să începem cu dreptul”

Răzvan Marin, mijlocaşul echipei naţionale, a vorbit despre meciurile pe care România le va disputa în preliminarii Campionatului Mondial, care va avea loc în 2022.

Marin este de părere că dacă echipa va obţine o victorie cu Macedonia de Nord, atunci va avea un mioral foarte bun şi pentru duelul de foc cu Germania.

Razvan Marin

Acesta crede că un atuu important pentru echipa naţională este faptul că va întâlni Germania pe teren propriu, la Bucureşti, pe Naţional Arena. Marina  vorbit şi despre parcursul personal de la Cagliari.

,,Sperăm să ne pregătim foarte bine şi să pregătim meciurile foarte bine. Este foarte important să începem cu dreptul preliminariile. Dacă vom reuşi, atunci vom avea un moral foarte bun şi pentru meciul cu Germania când eu cred că putem scoate un rezultat pozitiv, mai ales că jucăm pe Arena Naţională. Am încredere în mine şi în echipă, în forma tuturor.

E important că am fost sănătos până acum şi am avut ocazia să joc toate aceste meciuri la echipa de club. Eu spun că este multă muncă, seriozitate şi cam atât. Eu încerc să dau tot ce am mai bun în mine la fiecare meci în care intru. Mă bucur că am reuşit să joc în 2021… de fapt, nu doar în 2021, tot sezonul de până acum am jucat în aproape toate meciurile. Sper să o ţin tot aşa.“, a declarat Răzvan Marin, pentru FRF.

România va debuta în preliminariile Campionatului Mondial împotriva Macedoniei de Nord, joi, de la ora 21:45, pe Naţional Arena.

radoi mirel profimedia 0556713655 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Programul echipei naționale a României în luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

profimedia 0556307666 scaled
Sursa foto: Credit:Alex Nicodim/SIPA/2009042200, Profimedia Images

Citește și Problema României înaintea debutului în campania de calificare: “Va conta lipsa lui!”