Răzvan Marin a ajuns la Ajax ca o mare speranţă pentru lăncieri, însă a ieşit din calcule pentru primul unsprezece al olandezilor. 

În ultimele 18 meciuri oficiale, Marin a prins doar 102 minute în tricoul lui Ajax, iar jurnaliştii olandezi se îndoiesc de oportunitatea transferului de 12 milioane de euro făcut în vară.

Românul nu dezarmează şi este convins că se va impune după problemele pe care le-a avut în adaptarea la stilul de joc al olandezilor.

 „Evident că este mereu dificil la început, dar trebuie să te obișnuiești și să te acomodezi. Sunt foarte fericit cu alegerea pe care am făcut-o și că sunt aici. La început a trebuit să mă acomodez inclusiv cu ritmul, cu ședințele de pregătire, dar acum m-am acomodat”a zis Răzvan pentru Ajax Show Time.

Doar 590 de minute a prins mijlocaşul de 23 de ani în tricoul lui Ajax.

Răzvan Marin a evoluat în 8 meciuri de campionat, 4 în preliminariile UEFA Champions League şi o partidă în trofeul Johan Cruyff.

În afara lui Marin, Ajax i-a mai transferat în această vară pe Édson Alvarez şi Lisandro Martínez în locul lui Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong şi Lasse Schöne, vânduţi înainte de debutul sezonului.