Standard Liege a confirmat oficial acordul de transfer cu Ajax Amsterdam pentru cedarea lui Răzvan Marin. Michel Preud’homme, antrenorul lui Standard, a vorbit la superlativ despre mijlocaşul român pentru care Ajax a plătit 12,5 milioane de euro.

Fostul portar al naţionalei Belgiei i-a mulţumit lui Marin pentru evoluţiile sale la Standard Liege. Sosit cu puţin mai bine de doi ani în urmă la actuala sa echipă, Răzvan Marin şi-a trecut în palmares o Cupă a Belgiei, dar şi titlul de Fotbalistul Român al Anului 2018.

“Când Răzvan a ajuns la Standard Liege în 2017, toţi observatorii au remarcat calităţile sale, iar el a devenit mai valoros cu fiecare perioadă de transferuri. Vreau să îi mulţumesc cu adevărat pentru contribuţia sa şi pentru dorinţa de a fi implicat pentru clubul nostru până la finalul sezonului”, a declarat Preud’homme pentru site-ul oficial al lui Standard.

Şi Viitorul s-a mândrit cu transferul lui Marin la Ajax. Contul de Twitter al clubului patronat de Gheorghe Hagi l-a felicitat pe mijlocaşul român. Viitorul va primi încă 2,4 milioane de euro după transferul lui Răzvan Marin la Ajax. „Suntem mândri să vedem încă un produs al Viitorului jucând într-una dintre cele mai provocatoare ligi din Europa” – a fost mesajul fostului club al lui Marin.