Răzvan Marin, cel mai tare din Serie A! Mijlocașul român este într-un top select al Europei

Sursa Foto: Profimedia Images (Photo Agency/Alamy Live News)

Răzvan Marin (24 ani), jucătorul lui Cagliari este printre cei mai buni mijlocași din Serie A în 2021.

Cagliari, formația românului Răzvan Marin s-a impus la limită în fața celor de la Bologna, scor, 1-0, meci în cadrul etapei a 25-a din Serie A.

Mijlocașul român a jucat 80 de minute în ultima etapă din Serie A de pe stadionul „Sardegna” și a pasat decisiv la unicul gol al partidei marcat de Daniele Rugani în minutul 19.

razvan marin cagliari profimedia 0594968090 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Tocco Alessandro)

Internaționalul român este primul jucător din Serie A cu cele mai multe ocazii de gol create. Mijlocașul român de la Cagliari are 29 de șanse create în acest sezon de Serie A urmat de slovenul Josep Ilicic (33 ani), de la Atalanta cu 28 de ocazii.

Răzvan Marin este pe locul 8 în topul jucătorilor cu cele mai multe ocazii create din campionatele puternice ale Europei. Pe primul loc în acest clasament se află mijlocașul Jadon Sancho (20 ani), starul celor de la Borussia Dortmund, cu 39 de șanse create urmat de Filip Kostic (28 ani) de la Eintracht Frankfurt.

Mijlocașul român a bifat 24 de prezențe în tricoul lui Cagliari în actualul sezon din Serie A în care a marcat un gol și a oferit trei pase decisive.

Citește și Răzvan Marin, decisiv în ultima etapă din Serie A! „Este un jucător total diferit”