Răzvan Lucescu, tot mai aproape de Serie A: “A fost la Milano, pentru a se întâlni cu reprezentanții cluburilor”

sursa foto: AFLO (Profi Media)

Unul dintre cei mai renumiți antrenori români din ultimii ani, Răzvan Lucescu, este aproape de o revenire în fotbalul de la cel mai înalt nivel.

Lucescu Jr. este liber de contract din februarie, după ce s-a despărţit de saudiţii de la Al Hilal, pe fondul unui parcurs modest în actualul sezon, dar ofertele pentru galonatul tehnician nu încetează să se oprească.

UPDATE: Răzvan Lucescu a fost în Italia pentru a discuta un posibil nou angajament, anunță presa din peninsulă.

”Antrenorul Răzvan Lucescu a fost la Milano săptămâna trecută pentru a se întâlni cu reprezentanții cluburilor, în vederea unei colaborări din sezonul viitor. Parma este interesată de el. Sampdoria, de asemenea, a solicitat informații”, a transmis jurnalistul Nicolo Schira.

După ce s-a scris că fostul selecționer a fost dorit de Sampdoria, presa italiană anunță o variantă surpriză. Echipa românilor Dennis Man și Mihăilă, Parma, îl dorește pe Răzvan Lucescu din sezonul următor.

mihaila man parma profimedia 0597640183 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Anunțul a fost dat de Gazzetta Di Parma: Bomba serii! Parma este interesă de Lucescu Jr.”, a spus gazda emisiunii 12tgspor. Italienii au amintit de aventura tatălui său, Mircea Lucescu, în fotbalul din Calcio, dar și despre performanțele lui Răzvan din Grecia, unde a obținut “un titlu istoric” cu PAOK Salonic, în 2019.

lucescu 1

În acest moment, Parma este antrenată de Roberto D’Aversa, dar emilianii au șanse minime de a rămâne în elita fotbalului din Peninsulă. Formația celor doi internaționali, Man și Mihăilă este pe locul 19, cu 20 puncte după 32 etape, la 11 în spatele lui Benevento, aflară pe ultimul loc care garantează salvarea de la retrogradare.

CITEȘTE ȘI –>> Vremurile bune nu se uită! Răzvan Lucescu a rămas cu inima la Al-Hilal