PAOK Salonic a suferit un eșec cu scorul de 1-3 pe propriul teren împotriva lui BATE Borisov și a fost eliminată din Europa League. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a terminat pe ultimul loc grupa L din care mai făceau parte MOl Vidi și Chelsea.

Răzvan Lucescu a explicat într-un interviu după meci ce s-a întâmplat cu echipa sa și ce nu a mers. De asemenea, acesta a comparat jocul de azi cu celălalte meciuri pe care PAOK le-a disputat în Europa League.

”Nu este nicio scuză, am făcut un meci slab. Am avut dorinţa de a ne califica, dar sentimentul meu este că, după primirea golului, ne-am pierdut concentrarea şi am pierdut poziţia din teren. Din această cauză nu am jucat deloc bine în prima repriză. Acest joc reflectă perfect parcursul nostru în fază grupelor Europa Legue. Am avut o abordare greşită şi multe căderi psihologice, imediat după ce am primit un gol. A mai fost şi situaţia de a fi nevoiţi să jucăm ştiind că nu depindem doar de jocul nostru.” a declarat Răzvan Lucescu după meci.

Vezi și VIDEO LIVE BLOG | Se încheie faza grupelor Europa League. Dezastru pentru PAOK și Răzvan Lucescu

Chiar dacă a fost eliminat din Europa League, Răzvan Lucescu este un antrenor împlinit. Sezonul trecut a câștigat Cupa Greciei și titlul cu PAOK pe teren, dar l-a pierdut prin sălile de judecată. În actuala stagiune, formația antrenată de el este pe primul loc, la 7 puncte de ocupanta poziției secunde, Atromitos. Antrenorul român a început sezonul la -2 puncte.

Citește și Revine Bogdan Stancu în Liga 1?! ”Este un jucător de execuţie și oricine şi-l doreşte”