ULTIMA ORĂ | Răzvan Lucescu, aproape să preia o echipă din Serie A: “Următoarele 24 de ore sunt critice!”

Răzvan Lucescu. Sursa: Profimedia

Unul dintre cei mai galonați tehnicieni români din ultimii ani, Răzvan Lucescu, este aproape de o revenire în fotbalul de la cel mai înalt nivel!

Antrenorul român în vârstă de 52 de ani a fost demis de arabii de la Al Hilal, după un parcurs modest în actualul sezon. Aflat în vacanță în această perioadă, Răzvan Lucescu nu a dus însă lipsă de oferte. După ce s-a vehiculat că ar prelua Parma, AEK Atena sau Fenerbahce, Lucescu junior nu a semnat până la urmă cu nicio echipă și a declarat că în acest moment își dorește doar să se relaxeze.

Acum, potrivit grecilor de la Enwsi, fostul selecționer al României este foarte aproape să se înțeleagă cu un club din Serie A. Conform sursei menționate anterior, următoarele ore sunt decisive în privința viitorului lui Răzvan Lucescu, iar în cazul în care nu va ajunge la un consens cu formația din Italia, tehnicianul în vârstă de 52 de ani este favorit să preia banca celor de la AEK Atena.

razvan-lucescu

“Următoarele 24 de ore sunt critice în acest caz deoarece Lucescu va avea o întâlnire decisivă cu un club din Italia, în urma căreia se va stabili dacă va merge în Serie A. Dacă lucrurile nu decurg bine, AEK va fi favorită pentru a-l aduce pe român”, scrie sursa citată.

De-a lungul carierei de antrenor profesionist, tehnicianul român a mai pregătit echipe precum FC Brașov, prima reprezentativă a României, El-Jaish, Petrolul Ploiești, Skoda Xanthi, PAOK Salonic și Al Hilal.

Citește și Răzvan Lucescu, gest superb pentru o echipă de tradiție din România! Antrenorul a plătit jumătate din datoriile clubului