VIDEO | Întrebat despre oferta de la Galatasaray, Răzvan Lucescu și-a ieșit din minți! “Am făcut o promisiune”

Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a infirmat zvonurile că ar pleca la Galatasaray Istanbul. Lucescu Jr. a subliniat că i-a făcut o promisiune în acest sens patronului clubului grec, Ivan Savvidis.

PAOK Salonic este liderul campionatului și va juca duminică derby-ul cu Olympiakos Pireu, pe teren propriu. Echipa lui Răzvan Lucescu are un avans de șase puncte.

Fatih Terim este antrenorul lui Galatasaray, echipă care ocupă locul doi în Turcia, la opt puncte distanță de Bașakșehir.

Nu vreau să vorbesc despre acest lucru… nu vreau să comentez toate minciunile. I-am făcut o promisiune lui Ivan Savvidis că va fi primul care va afla dacă se va întâmpla ceva. Mai am un an de contract cu PAOK, am făcut o promisiune și intenționez să o respect. Dacă el decide să mă înlocuiască… asta e altceva“, a spus Răzvan Lucescu, vizibil enervat de acest subiect.

(Întrebarea despre Galatasaray, de la minutul 04:30)

Razvan Lucescu Savydis

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Eșec pentru PAOK în sferturile de finală ale Cupei Greciei

Răzvan Lucescu (49 de ani) a câștigat Cupa Greciei cu PAOK în sezonul trecut și a terminat campionatul pe locul doi, evoluând în grupele Europa League.