RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Răzvan Lucescu a răbufnit la adresa criticilor lui Mircea Lucescu: ”Tu, ăla care comentezi din spate”

În ultima vreme, Mircea Lucescu a fost ținta unor critici venite din partea suporterilor lui Dinamo Kiev sau a unor fani români.

Fiul său, Răzvan Lucescu, a ținut să ia atitudine și să-l apere pe antrenorul ucrainenilor. Acesta a explicat că Mircea Lucescu nu poate fi criticat, având în vedere perfomanțele pe care le-a realizat de-a lungul carierei fotbalistice. Totodată, spune și cum acesta a putut să se mențină atâția ani la un nivel ridicat.

profimedia 0593990235
Mircea Lucescu. Foto: Profimedia

„Un învingător (n.r- titlul pe care l-ar da unui documentar despre Mircea Lucescu). Dar când mă refer la asta nu mă refer la trofee. Deși în momentul de faţă e al doilea după Ferguson ca trofee câștigate.

Și ce dacă nu le-a câștigat în Europa de Vest? Care e problema? Încearcă tu să caştigi în fiecare ţară in care ai fost campionate și cupe! Tu, ăla care comentezi din spate, ce ai obţinut tu la viaţa ta? El a făcut lucruri extraordinare! Iar educația dată unor tineri, modul în care s-a ataşat de anumite persoane, jucători, felul în care se luptă în viaţă…

Razvan Lucescu e1608926839135

Se luptă pentru orice. Nu acceptă niciodată o opinie contrară. Ăsta poate fi un avantaj sau poate fi un dezavantaj. Câteodată e bine să mai preiei şi câte o idee a altuia. Dar el nu! Se bate, se luptă şi nu acceptă. Vine să te facă în final să faci cum vrea el sau să accepţi că ideea lui e mai bună”, a declarat Răzvan Lucescu, conform Telekom Sport.

Mircea Lucescu este al doilea antrenor ca număr de trofee după Sir Alex Ferguson, managerul legendar al lui Manchester United. Tehncianul român a strâns de-a lungul carierei 34 trofee, în timp ce antrenorul scoțian a cucerit 49 trofee.

CITEȘTE ȘI –>> Anunţ surprinzător al lui Răzvan Lucescu: ,,S-ar putea ca în 2-3 ani să nu mai vreau să antrenez”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare